Uuden kodin etsintäpalvelu

Näiltä sivuilta löydät ilmoitukset yhdistyksen uutta kotia etsivistä eläimistä. Myös yksityishenkilöillä on mahdollisuus ilmoittaa sivuillamme, mikäli lemmikki etsii uutta kotia.

Lisäksi kannattaa katsoa listaus löytöeläintaloista, joista löytyy kotia etsiviä eläimiä.

Huom: Uusikoti-sähköposti on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden ilmoituksia varten, eli ethän jätä kyseiseen osoitteeseen kyselyitä yhdistyksen kautta kotia etsivistä eläimistä. Jokaisen eläimen kohdalla on mainittu erikseen, keneltä voit kysyä lisätietoja eläimeen liittyen.


Etsin lemmikkiä

Mikäli harkitset lemmikin ottoa, harkitse kodin antamista kodittomalle! Jokaisen kotia etsivän eläimen ilmoituksen kohdalla on yhteystiedot kehen voit olla yhteydessä. Uutta kotia etsivät eläimet lisätään myös yhdistyksen Facebook-sivulle ja Instagramiin. Tykkää ja seuraa, niin saat ilmoitukset uuden kodin etsijöistä ensimmäisten joukossa.

Mikäli verkkosivuiltamme ei tällä hetkellä vielä löytynyt sitä juuri sinulle sopivaa lemmikkiä, voit myös jättää verkkosivuillemme ilmoituksen itsestäsi kohtaan "Uusi koti tarjolla". Halutessasi emme julkaise yhteystietojasi.

Lähetä ilmoituksesi osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tiedot säilytämme kahden (2) kuukauden ajan, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta lemmikin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.


Lemmikkini etsii uutta kotia

Ihmisten elämäntilanteet muuttuvat ja usein lemmikistä on pakko luopua allergian tai muiden pitovaikeuksien vuoksi. Rakkaan perheenjäsenen vieminen piikille on monelle se viimeinen vaihtoehto.

Haluamme tarjota mahdollisuuden löytää uusi, hyvä koti lemmikille. Yritämme yhdistää eläimen luovuttajan ja lemmikkiä haluavan saadaksemme tarinalle onnellisen lopun.

Jätä kuvaus lemmikistäsi, mahdollinen kuva ja yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Vilkaise vinkkimme ilmoituksen laatimista helpottamaan.

Uuden kodin etsintäpalvelu on ilmainen. Säilytämme ilmoituksia sivuillamme kahden (2) kuukauden ajan.

Yhdistys ei ota vastuuta yksityishenkilöiden ilmoituksista ja mahdollinen sopimus on osapuolten välinen asia. Yhdistys kuitenkin toivoo, että kaikki toimivat aina hyvässä hengessä toisiaan kunnioittaen ja eläinten hyvinvointia ajatellen.


Lähetä tiedot uutta kotia etsivästä eläimestäsi sähköpostitse osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muista liittää viestiin myös omat yhteystietosi. Säilytämme tiedot kaksi (2) kuukautta, jollei tätä ennen ole tehty ilmoitusta uuden kodin löytymisestä tai mahdollisesta jatkoajasta.